Talentfabrikken 2020

På Talentfabrikken deltager du i et vildt og spændende program, og derudover deltager vi også på Børnefestivalen, når der er store fælles programpunkter og show.

På Talentfabrikken lærer du både, hvad det vil sige at være en god leder, og du prøver en masse sjove aktiviteter. Programmet er bygget op, så du får viden og mulighed for at teste den af. Alle deltagere på Talentfabrikken skal lørdag aften lave aktiviteter for deltagerne på Børnefestivalen.

Find link til tilmelding her

Program

Programmet er endnu ikke 100% på plads, men der er en skitse på dette linkEt centralt element på Talentfabrikken er fabrikkerne. En fabrik er en workshop med et tema, fx verdensmål, sport eller krea. I løbet af en fabrik får du øvelser i, hvordan du er leder og får også ideer til aktiviteter. Du prøver i alt to fabrikker og skal på forhånd vælge, hvilke du har lyst til at prøve. Det vil du få en mail om.

Det bliver du bedre til:

  • Du får gode redskaber til, hvordan du bliver en god leder
  • Du får ledererfaring og lov at være leder for over 1.000 børn
  • Du får et fedt fællesskab med alle de andre ledere.

Vil du vide mere, kan du kontakte Mathilde Møller Bech på mmb@kfum-kfuk.dk.

Se billeder fra Talentfabrikken 2018

 

Bliv guide på Talentfabrikken og kom med på Guidedøgn

Guidedøgnet er et planlægningsdøgn for dem, som skal være guider på Talentfabrikken. En guide er 16-21 år og skal planlægge Talentfabrikken for 80 talenter på 13-15 år. Talentfabrikken er et kursus, hvor man skal blive en bedre leder. Det sker ved, at talenterne prøver nogle såkaldte fabrikker, som omhandler forskellige temaer, fx verdensmål, leg eller krea. Alle udgifter er dækket, så vi håber, at du vil deltage. Stil endelig spørgsmål her på begivenheden.