Børnefestival i Haderslev

Når vi byder velkommen til Børnefestival 2018, er der gået tusindvis af timer forud, som frivillige har brugt på at skabe den bedst mulige weekend for børn.

Det bliver en weekend fyldt med aktiviteter, store øjeblikke, et stærkt fællesskab, sus i maven og tid til refleksion og samtaler om tro og tvivl.

Børnefestival finder sted hvert andet år, og hver gang er det et nyt sted. I år er turen kommet til Sønderjylland, hvor KFUM og KFUK i Haderslev har påtaget sig den store opgave at være tovholder for weekenden - og invitere alle børn i Danmark til at deltage.

Børnefestival 2016

I 2016 blev Børnefestival afholdt i Holstebro. Her var over 1.500 børn, minikonfirmander, ledere og frivillige samlet til en weekend fuld af fantasi og mysterier.

Om KFUM og KFUK i Danmark

KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der arbejder for at skabe relevante tilbud til børn og unge, der giver livsmod og handlemuligheder i forhold til både trosliv og samfundsliv.

Vi tilbyder aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem verdens største ungdomsbevægelse YMCA samt verdens største kvindebevægelse YWCA. Vi har ca. 9.500 medlemmer i Danmark, der er fordelt på ca. 130 foreninger.

I KFUM og KFUK har vi en talemåde om, at børn og unge skal vide, de kan tro på Gud - og at Gud tror på dem. Talemåden udtrykker vores forankring i det kristne, men også vores åbenhed, da det ikke er et krav, at man tror på Gud for at være medlem af KFUM og KFUK. Men vi vil gerne give alle muligheden for det.