Hvad er en Børnefestival?

Børnefestivalen i KFUM og KFUK bygger på formålet om at skabe aktiviteter og fællesskaber, hvor børn møder den kristne tro og oplever dens relevans for deres liv.

Børn tilbydes derfor et weekendarrangement med aktiviteter der spænder over sport, kreative workshops, samarbejde og tid til tro, alt sammen udført af frivillige.

Programmet består af både fællessamlinger med shows og der vil være et væld af større og mindre aktiviteter som deltagerne kan dykke ned i. 

 

Om KFUM og KFUK i Danmark

KFUM og KFUK er en kirkelig børne- og ungdomsbevægelse, der arbejder for at skabe relevante tilbud til børn og unge, der giver livsmod og handlemuligheder i forhold til både trosliv og samfundsliv.

Vi tilbyder aktiviteter lokalt, lejre og festivaler over hele landet og et globalt fællesskab gennem verdens største ungdomsbevægelse YMCA samt verdens største kvindebevægelse YWCA. Vi har ca. 9.500 medlemmer i Danmark, der er fordelt på ca. 130 foreninger.

I KFUM og KFUK har vi en talemåde om, at børn og unge skal vide, de kan tro på Gud - og at Gud tror på dem. Talemåden udtrykker vores forankring i det kristne, men også vores åbenhed, da det ikke er et krav, at man tror på Gud for at være medlem af KFUM og KFUK. Men vi vil gerne give alle muligheden for det.

Er du med for første gang?

Vil du gerne med på Børnefestival, men kender du ikke rigtig nogen i KFUM og KFUK? Alle børn er meget velkomne uanset om de kender KFUM og KFUK eller ej.

 

Du kan enten kontakte den lokale KFUM og KFUK forening og høre hvordan du kommer med, eller du kan skrive til Heidi Seidelin, hs@kfum-kfuk.dk, der vil hjælpe dig med at finde en forening i nærheden af dig, som du for eksempel kan besøge inden festivalen.

Rundt omkring i landet bliver der før festivalen arrangeret rigtig mange sjove aktiviteter, som du er velkommen til at deltage i.